Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο πανέ με τσιπς,ρύζι και σάλτσα μουστάρδας και μανιταριών...Τα συνδυάσαμε με ψωμάκια μπριός για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό...Το αποτέλεσμα φυσικά μας δικαίωσε...
Αλεύρι,αυγό,φρυγανιά ...αυτή είναι η σειρά που περνάμε το φιλέτο μας για να το τηγανίσουμε,αφού το αλατοπιπερώσουμε!!!
Για τα τσιπς:
Καθαρίζουμε πατάτες κ τις κόβουμε με το μαντολίνο.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Για το ρύζι:
Βάζουμε σε ένα τηγάνι βαθύ λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια.Μόλις πάρουν λίγο χρώμα βάζουμε και το ρύζι το σωτάρουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών.Προσθέτουμε κ τον αρακά,καλαμπόκι,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε.
Για τη σάλτσα μανιταριών:
Σωτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο βούτυρο.Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε κρέμα γάλακτος,μουστάρδα,αλάτι,πιπέρι...Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας...
Για τα ψωμάκια δείτε τη συνταγή εδώ :
Σωτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο βούτυρο.Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε κρέμα γάλακτος,μουστάρδα,αλάτι,πιπέρι...Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας...
Για τα ψωμάκια δείτε τη συνταγή εδώ :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου